Ajvar, saus van aubergine en puntpaprika Amandelcrackers Aubergine croutons Aubergine uit het Midden-Oosten Bieten salade met bramen en cacaonibs Chermoula, Marokkaanse marinade / saus Chinese aubergines Cranberrysaus met mosterd Duitse “valse” aardappelsalade Eiersalade met zure augurkjes Ethiopische ‘wot’ groenteschotel met berbere kruiden Gebakken radijsjes met bosui Gevulde courgette met hüttenkäse Griekse maaltijdsalade met feta anijs dressing Hembasha, platbrood uit Eritrea Hennepzaad crackers Ketchup (suikervrij) Komkommer mango salade met pecannoten Mutabbal, Arabische auberginespread Naan brood, koolhydraatarm en glutenvrij Ovengeroosterde wortelen met miso tahin saus Perzische bloemkoolrijst Pittig gevulde aubergines Ratatouille Rode kool met ras el hanout Romaine salade met koolrabi en kersen Semi-gedroogde tomaten pesto (pesto rosso) Skordalia van bloemkool Skyr hummus Spinaziekoekjes Spruitjes pesto met hazelnoten Stokbrood Tomaten salade met verse kruiden Turkse bloemkoolsalade – Karnibahar salatasi Waldorfsalade met cranberry’s en walnoten Za’atar, Arabische kruidenmix Zaalouk met halloumi-toast Zeytoon parvardeh, Perzische olijven salade Zoete aardappel dip Zoete aardappel ovenfriet Zoete chilisaus