Ajvar, saus van aubergine en puntpaprika Asperges met avocado-basilicumsaus Asperges met spinaziesaus Aspergesaus, koolhydraatarm en vegan Barbecuesaus Bietjesdip met rauwe groenten (crudités) Chermoula, Marokkaanse marinade / saus Chocopasta Chtipiti – Griekse kaasspread Courgetti ‘bolognese’ – vegan natuurlijk! Cranberrysaus met mosterd Eiersalade met zure augurkjes Ezme, Turkse tomatensalsa Filet Americain, vegan en koolhydraatarm Geroosterde aubergine op henneproom Geroosterde pompoen met appel-ui-dip Griekse maaltijdsalade met feta anijs dressing Kabeljauw uit de oven met kappertjessaus Ketchup (suikervrij) Kikkererwtenschotel generaal Tso Lemon curd Macadamia mayonaise, mayo zonder ei en suikervrij Mutabbal, Arabische auberginespread Nomatosaus – tomatensaus zonder tomaat Obazda – Beierse kaasspread Rode kool roerbakschotel met pindasaus Salade met geitenkaas en kurkumadressing Semi-gedroogde tomaten pesto (pesto rosso) Skordalia van bloemkool Skyr hummus Speculaaspasta Spinazie hennepzaad saus Spruitjes pesto met hazelnoten Tikka masala saus Tomaten-rabarberketchup Za’atar, Arabische kruidenmix Zoete aardappel dip Zoete aardappel salade met Indiase munt raita Zoete aardappel toast met tempeh en pindasaus Zoete chilisaus Zomerstamppotje met broccoli en tomatensalsa